Отново в Тайван на обучение

И тази година имахме възможност да отидем в Тайван /2-20 септември 2019 г./, в гр. Тайтунг при нашите приятели, които ни оказват голяма подкрепа през годините за повишаване на нивото, овладяване на оръжията в Тай джи и запазване на характеристиките на Стария Ян стил, така че да го предадем в неговия автетичен вид. Специални благодарности на Майстор Су от Тайтунг за отделеното време и търпението, с което ни преподаваше, както и на всички практикуващи в школата, които ни обгрижваха през целия ни престой. Очакваме Майстор Су за пореден път през 2020 г. в България.
Посетихме Тайчунг, където се видяхме с Майстор Ян /Майстор Георги Деничин е вътрешен ученик на Майстор Ян/, който ни предаде няколко ценни урока.
Посетихме дома на Гранд Майстор Дън в Тайпе, където наблюдавахме подготовка на инструктори за предстоящия курс по тай джи меч. Видяхме се с Майстор Су Чин Пао /старши ученик на Гранд Майстор Дън/. Почерпиха ни с 40 годишен чай и се включихме в местния курс по копие.
И не на последно място големи благодарности на Майстор Георги Деничин, който вярва в нас и благодарение на когото всичко това се случи.